Услуги

default

Изграждане на ел. инсталации

Изграждане на ел. инсталации
Изграждането на ел.инсталации е сложна задача, с която не може да се справи всеки. Необходими са не само много познания как работят различните инсталации, но и професионални инструменти. 

От значение и какво трябва да се направи – да се изгради изцяло нова инсталация или да се подмени нещо малко като електромер. 

Затова професионалистите от СТЕВА-2 Ви съветват – не се захващайте сами с изграждане на ел.инсталациите. Доверете се на електротехник с дългогодишен опит в бранша. Така ще си спестите не само много време и нерви, но и разходи. 
Освен това, работата с електрическа енергия е ОПАСНА! Нашите специалисти са обучени и знаят как да избегнат потенциалните опасности и да изградят качествено ел.инсталациите. 

С изграждането на какви ел. инсталации можем да Ви помогнем?

Ние от фирма Стева-2 разполагаме с висококвалифицирани специалисти с дългогодишен опит в изграждане на различни ел.инсталации. Ние сме специализирани в:
 
  • Изработката на ел.табла според особеностите на сградата;
  • Доставка и монтаж на ел.табла;
  • Монтаж и подмяна на електромери;
  • Полагане на кабели;
  • Монтаж на ключове, контакти и осветителни тела;
  • Дизайнерски решения с LED осветление.

Защо да изберете фирма СТЕВА-2 за ел.инсталации?

Благодарение на ВАС – нашите клиенти, през годините завършихме успешно множество проекти за изграждане на ел.инсталации. Вярваме, че нашите завършени проекти говорят най-добре за качеството и професионализма ни. 
При изграждане на ел.инсталации и в работата си държим най-вече на:
 
  • Качество на изградените ел.инсталации – за нас няма значение дали сте ни наели за полагане на кабели, подмяна на електромери или дизайнерско решение за Вашия дом. Ние винаги избираме да работим с най-качествените материали и се отнасяме отговорно към всеки проект. 
  • Безопасност – ние сме заложили високи фирмени стандарти при изграждане на ел.инсталации. Освен това, спазваме стриктно всички български и европейски изисквания и стандарти за качество и безопасност на ел.инсталациите. Така можем да Ви гарантираме удобство при експлоатацията и по-добра защита на всички ел.инсталации. 
  • Професионализъм – ние знаем, че всеки потребител има различни нужди. Затова нашите консултанти обръщат ИНДИВИДУАЛНО внимание на всеки клиент. 

Запознават се с Вашите нужди и изисквания за ел.инсталациите на Вашето жилище, къща или сграда. След това насрочват БЕЗПЛАТЕН оглед, на който нашите електротехници ще огледат терена, за да можем да Ви изготвим предложение на най-добра цена. 
 
  • Гаранция за качество – всички инсталирани от нас ел.инсталации имат ГАРАНЦИЯ. Дори след изтичане на този срок, ние можем да реагираме, когато възникнат неочаквани аварии или инсталациите се нуждаят от поддръжка и ремонт.